lady gaga - paparazzi

låten är het, hon är het.

darling

Jag har nog världens bästa älskling. Min underbara Fredrik. <3

<3


barnvakt

ja, idag tills imorgon är jag barnvakt åt kevin :) han är så söt! nattade honom för en stund sedan, han var så himla trött, somnade som en stock. vi har varit på hemköp, köpt chips (stjärnor såklart) och kinderägg. Plus att kevin ville ha en cola LIGHT! det var viktigt. sen har vi bara suttit här och lekt lite, tittat film.

saknar min fredrik extremt mycket, blir inte bättre av att jag får så fina sms titt som tätt. mår bra då jag är med honom, men känns inte alltför bra då jag är borta från honom. hate it!

kärlek till musik

lyssna på

santigold - creator (skönaste låten just nu)
kings of leon - be somebody
sizzla - show me
the sounds - night after night (oldieoldie)

& allting med henok achido såklart.

fan vad snyggt!


gosa lite?

iallafall, nyss flängt omkring en sväng, börjar jobba kl 16. Blir dock ett kort pass, sen hem och plugga litegranna (rätt mycket).

oh gosh (doherty)

me so tired.
bokade biljett till pete doherty igår. får hem den om någon dag, fint.

love is in the air


jag är så fresh.

men vilken snygging!

Ja, nog är min fredrik snyggast i väääärlden, och just nu ligger han i sängen, nyduschad och cute. Han luktade jätteäckligt innan, så det var bra att han duschade! Vi käkade pizza innan, tror jag ska äta resten snart. Och imorgon så åker fjanten "hem" :( Jag vill inte! Fast han kommer ju snart igen.. Och jävla piss Anna som ska vara duktig och gå skola då! Piss.

mums

Igår kom fredde hit, så himla mysigt. Stackarn var så trött att han sussade sött en stund på min mage =) Sen fick vi skjuts hem till mami, sen blidde det bolaget, och jag även till lindex och hm. Köpte lite småtjaffs. Sen hem och gosa! Fast mitt i allt fick vi för oss att åka hem till mamma, så det gjorde vi, så mamma,wille och brorsan kom och hämtade oss. Sov här inatt, min lillgris har snarkat och sussat så gulligt så :) Nu är han hos wille och ska äta lunch, sen ska han till svall sen hit igen.

Träffade förresten på jossan i förrgår, alltså man har ju saknat tjejen märkte man då. Snygga grabbs såg man också! Eller icke.

kärlek

Igår så gick jag hem till malin vid 17 tiden, gick hem nångång vid 21. Vi snackade massa, myste, drack kaffe. Håkan fick även äran att prova Zillias sån där skydd på huvudet, haha. Bild kommer :) Har gjort allt i min makt för att få upp lillebror idag, lyckades vid 14.30! Nu ska jag snart hoppa iväg till Malin igen, sen ska jag hem tror jag, fixa lite inför imorgon för då kommer min kärlek Fredrik.

oh jesus

Fredrik kommer hit på fredag, i'm so happy!!

reklam

Jag hatar reklam, helt seriöst. Bara så ni vet.

Just nu sitter jag i soffan, dricker kaffe och tittar på tv. Har jobbat morgon, men har hela dagen ledig nu, ska tvätta och greja hade jag tänkt mig. Tror jag. Hoppas även att fredde kan komma hit snart, lite jobbigt utan fjanten.  Nu ska jag nog röka.

g-g-g-g irl

Följ min blogg med bloglovin

pretty please


graceland/wasteland

the sounds - no one sleeps when i'm awake


goodnight

nu tackar jag för mig.

nya kläder från nelly.com

Fick hem detta idag!

Gillar den med dragkedja mest.

my darling

Är jättestolt över min älskling idag! Han är så duktig just nu tycker jag. För övrigt så var det en rolig kväll igår, tamponger i näsan, elaka ryssar och massa dans. Micke raggade också, men det tror jag inte att han kommer ihåg idag. Vi hade sällskap hem sen, så jag slapp gå själv! Underbart. Höll dock på att frysa ihjäl, så jag halvsprang sista vägen hem då Micke vek av åt ett annat håll.

I helgen blir det iallafall massa jobb, 6-8 & 15-03 imorgon, lördag 9-17 sen hem till Malin på fest (nyktert) och söndag jobb 9-23! :) Trevligt trevligt.

New clothes

Sen var det ett par skor till, och jeans.

cobrastyle


Nu kanske man vaknar till lite.

it's all about the looks (kate moss)


Jag måste snart springa iväg till jobbet. Har inte sovit någonting inatt, inte varit trött, men det blir väll snart antar jag. Måste tatuera över min äckliga tatuering som inte borde finnas inom en JÄVLIGT snar framtid! På tal om..

woopa

Jag & min sambo jenny har ju hittat en relativt ny sida, www.woopa.se! Det är väldigt enkelt att bli medlem och att samla pengar, ja precis! Inte poäng, utan pengar. Grymt bra! Tänker mest på alla halvfattiga studenter som inte har så mycket pengar kvar i mitten av månaden kanske, då är det bara att begära ett uttag hos woopa, så får ni in pengarna på era konton! Mycket smidigt :) Jag har inte gjort så mycket alls, men har redan samlat ihop 250:- genom att bara klicka omkring och fylla i några formulär i princip. Man väljer också själv om man vill göra det kostnadsfria alternativen eller de som kostar lite. Skiljer inte mycket alls i pengar, vilket man väljer :)

Hoppas ni är lika kloka som oss då, och blir medlem på woopa!
http://www.woopa.se/?ref=spluu

Sol

Just nu så ligger jag och fredde ute i hettan, det är verkligen stekhett här. Vi har precis ätit lunch,sjukt gott. Vaknae inatt av att fredde flög upp ur sängen svin förbannad och sprang ut, då var det tydligen några som hade levt om ute.. Hett temperament?

guacamole & nachos

me like

kaffe

dricker jag nu. och imorgon jobbar jag, och i övermorgon är jag hos darling.
grattis till min gullfia malin som fyller år idag, du är INTE gammal :) <3

Film

Just nu så ligger jag och anna och tittar på nån skolfilm typ. Hoppas den är bra.

uhm

orkar egentligen inte skriva men yeah.
i fredags lekte jag lite med anna, vi tog det lugnt, fettade oss (vi är expert på det), och tittade på 3 och en halv film. den sista var helt värdelös "dumbrud" film.. ramlade ut ur sängen då jag stod upp också så Anna höll på att garva ihjäl sig, fattade inte vad som hände men jaja. Sen upp på morgonen, iväg på jobbet, sen direkt till malin efter jobbet, åt ost & kex och drack kaffe, sen hem till mamilove, där käkade vi kräftor,paj och grejer :) sen tillbaka till malin igen, där det var fest. jag var dock nykter, men det var roligt ändå! emmas gomage var helt underbar :) snart får hon en liten.. idag blidde de jobb. och imorgon, då börjar jag 07:15.

sen är det bara tis-ons jobb, sen är jag ledig tors-sön =D Då är jag nämligen hos baby!!!

RSS 2.0