london

mamma och piggy skulle egentligen ha varit i london klockan tolv igårnatt, men icke. planet lyfte för ungefär 1 timma sedan, så dom är väll framme om en timma plus lite till.. härligt värre! fyra favoriter är uppe i luften typ nästan samtidigt, mamma,piggy,pickadoll och pickabebis. insane

jag måste... ha kaffe

idag kommer grisen hem <3 äntligen! går ju sönder utan honom för sjuttsingen! fast jag får nog inte träffa honom förräns ikväll, jobbar ju kvällen, men när jag slutar så! och imorgon måste jag handla och blabla.. träffa MALIN!

tragiskt tjejen

My love

Mitt hjärta är i fjällen tills på tisdag, så blir alltså utan honom i tre dagar, är så tyst här hemma när ingen apa hoppar omkring och yrar hela tiden, så jag spenderar min lördagkväll med att dricka C-vitaminbrus och titta OC i några timmar framöver.. Tycker alltså synd om mig själv, men det är lika bra det. Iallafall, imorgon ska jag tvätta mellan 7-12 (fattar inte vad det är med mig som väljer värsta jävla tiderna), och sen blir det jobbelijobb kl 17! :) Ska,måste,vill träffa mamma och piggy imorgon innan dom åker till london baby på måndag! dom blir ju borta helt länge, hur fan ska detta gå?

Just nu är det den värsta scenen EVER i OC, när Marissa frågar sin mamma om hon verkligen vill veta hur hon mår, och hon flippar ut totalt och skriker. Jeeebus, bryter ju ihop själv!

Har en fundering..

Vad gör jag vaken den här tiden när jag är ledig? Och varför lägger jag mig inte bredvid min älskling och lyssnar på när han snarkar och pratar i sömnen? Tåls att tänka på..

Wallmans julshow

Igår var jag med jobbet på julshow! Supéföreställning på 4 timmar, riktigt nice. Tror aldrig att jag har ätit så mycket mat i hela mitt liv om jag ska vara ärlig! Helt insane! Iallafall, de som uppträdde var hur grymma som helst, och sjukt roligt med många olika teman. Bilder kommer nog senare i guess.

Vad gör jag vaken så tidigt? Jo, jag tvättar, jätteroligt en lördag morgon kl 07.00! Somnade runt klockan 05.30 tror jag, var äckligt trött men kunde inte somna iallafall, märkligt. Nu ska jag fortsätta kika på vänner och vänta på att tvätten är klar!

Skins

Oh yeah! Sitter i soffan och tittar på Skins,dricker kaffe och städar. Ska plugga litegranna senare också, får se hur det går, har noll motivation. Ska skriva en uppsats på cirka 5000 ord om gruppboenden.. Dessutom så är jag sjukt sugen på trocadero, men det är så kallt ute så jag vet inte om jag orkar hoppa iväg någonstans och köpa det.

Iallfall, imorgon så ska jag med jobbet på julfest! Ska bli trevligt, julbord och grejer. Ska bli lite extra roligt att få klä upp sig också, för vi ska vara finklädda :)
Jaja, nu ska jag fortsätta titta på Skins.


Pete doherty på Debaser

Blidde det av? Nej då! Sötnosen ställde in men jag och Malin gick iväg på annat håll istället. Eller gick och gick, jag ramlade i slow motion, jag lovar. Fattade inte hur eller varför, tills jag insåg att klacken hade lossnat, lyckat! Iallafall, var en snabb visit vi gjorde, men det var chill ändå.. Har spelat hela natten, var nyss iväg och jobbade också. Nu ska jag börja städa, ser förjävligt ut här. Varmt som i en bastu dessutom, men det är för att jag har glömt att dra ner alla element som grisen envisas med att ha på högsta värme, men nu när jag är grisfri så brukar jag alltid ha av alla element OCH balkongdörren öppen, dag som natt! Får passa på att njuta av att inte behöva svettas floder varje dag medans grisen är off and away.

Varför, varför varför är det bara kassa filmer på tv1000 på morgonen? Jag är inte vidare intresserad av att kika på nån film om en gubbe som är kofösare på en ranch i texas som ska hämnas på nån som har skjutit hans polare. The Three Burials heter den, härligt!


RSS 2.0