peter doherty


bara några månader kvar nu, sen ses vi my albion boyfriend.

vitlöksbröd

har just nu hemmagjort vitlöksbröd i ugnen, det är mycket godare än att köpa färdig tycker jag. kaffet är redan klart, och det dricks redan. är förresten min lediga dag idag! relaxa lite och titta på tori & dean - inn love!

snart en ny vecka.

Jobbar hela veckan förutom tisdag och fredag, och på fredag eftermiddag/kväll blir det fiske med två vänner :) Ska åka båt. Kanon.

white trash beautiful

Sitter och nördar framför datorn nu, och färgar håret. Väntar på att få gå till jobbet ungefär. Blev en sen jobbkväll igår, slutade halv tre, då gick jag hem till Anna, vi somnade typ på stört. Sov länge gjorde vi också :) Ska väll kanske tillbaka dit sen beroende på vilken tid jag slutar. Var faktiskt roligt att vara ute nykter igår med jobbet, fick höra av Fredrik P att jag såg pigg och kry ut, var ju roligt :D Saknar min idiot hela tiden..

a little bit of love

jag vet inte

harpers island

ligger i soffan och glor på den nu, grymt bra serie. lite fumlig bara, men vafan. iallafall, imorgon blir det birsta med världens bästa jobb, efter det har jag ingen aning om vad jag ska göra. Får se hur vädret är och vad Jenny känner för att göra. I vilket fall så är det bestämt att den 6-9 aug så är jag på annan ort, totally amazing. Längtar så jag spricker! Och så tycker jag även att Malin kan ta att komma hem nu från storstaden och bjuda mig på kaffe.

puss

Nu är jobb helgen slut iallafall, lite tråkigt, men jobbar ju hela veckan ändå =) Just nu sitter jag hemma och dricker kaffe. Påväg till jobbet så fick jag "kaffe huvudvärk" så jag sprang in på waynes och köpte en kaffe och tog med mig till jobbet. Jag blev BOTAD!! Annars då? Jo igår då jag slutat jobba så gick jag hem till mamma, och vi tog med oss fika och grejer, drog till sälsten och solade hela förbannade dagen till halv fyra. Marika kom också dit :) ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra, kolla på femman klockan 21 kanske? Kan ju bli bra.

and now

så studsar jag iväg till jobbet! (om en halvtimme) puss på f.

high on life


harry potter och halvblodsprinsen

Bakom kulisserna (bakom magin) på kanal 5 nu! UNDERBART!

im yours

det blev utgång igår, och säger bara såhär: sprit är ingenting för mig.

just nu i skrivande stund så blir jag telefonterrad av B, har ingen ork att svara, är helt slut i kroppen och inte alls sugen att vara social.

SNART ÄR DET AUGUSTI.

just a little bit

saknad är ju knappast roligt, men kanske bra? jag vet inte. jobbigt är det iallafall.
men i augusti som sagt, blir det ändring.

får knäppa sms av b som undrar inte alltför trevliga saker, men låt gå.

working 9 to 5.

Inte direkt, jobbar 17-24 idag, great!

Allting verkar ha ordnat upp sig tills augusti iallafall, så det ser ljusare ut nu! Så då blir det väll en tripp iväg i augusti, förhoppningsvis, beroende på hur allting löser sig.  Och jag tycker att Malin borde bli frisk.

-


Och med detta säger jag good night.

irina


Hm..

Ska jag våga mig tillbaka till den här gamla bloggen? Känns ju lagom riskabelt eftersom att det alltid blev problems, men vafan.
Vi testar!

RSS 2.0