Pete doherty på Debaser

Blidde det av? Nej då! Sötnosen ställde in men jag och Malin gick iväg på annat håll istället. Eller gick och gick, jag ramlade i slow motion, jag lovar. Fattade inte hur eller varför, tills jag insåg att klacken hade lossnat, lyckat! Iallafall, var en snabb visit vi gjorde, men det var chill ändå.. Har spelat hela natten, var nyss iväg och jobbade också. Nu ska jag börja städa, ser förjävligt ut här. Varmt som i en bastu dessutom, men det är för att jag har glömt att dra ner alla element som grisen envisas med att ha på högsta värme, men nu när jag är grisfri så brukar jag alltid ha av alla element OCH balkongdörren öppen, dag som natt! Får passa på att njuta av att inte behöva svettas floder varje dag medans grisen är off and away.

Varför, varför varför är det bara kassa filmer på tv1000 på morgonen? Jag är inte vidare intresserad av att kika på nån film om en gubbe som är kofösare på en ranch i texas som ska hämnas på nån som har skjutit hans polare. The Three Burials heter den, härligt!


Kommentarer
Postat av: Malin

Men pinsamt linda. Det va ju inte jag, kommer du inte ihåg att du i princip sprang fram till honom å bad om autograf å var helt hysterisk?? Jag ville ju inte ens veta av att han va där :P haha

2009-12-07 @ 10:36:25
URL: http://hundenifokus.se
Postat av: Malin

Ojjj, fölåååååt. =( jag glömde av det!!!

Men vi kan låssas att ja bara hittade på :P

2009-12-07 @ 13:27:06
URL: http://hundenifokus.se
Postat av: mikaela

tack darling :))klart han ställde in :D ett petegig är inte ett petegig utan att han ställer in, haha. kommer han är det nåt som är fel ;)

sounds like fun, anyway!

blogga mera!

2009-12-08 @ 09:44:15
URL: http://pickadoll.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0