panic! at the disco

Vill ha hit min älskade nu, saknar honom som en idiot.
Vill att Mikaela ska komma hem, så jag får gosa med en bebismage!
Vill att det ska bli 4;e december, så jag får dreggla över Pete.
Vill ha alla säsonger av OC nu (redan beställt några, men ändå).
Vill ha orken till att städa kliniskt rent i lägenheten.
Vill inse att jag inte har orken till det, och att Fredrik borde komma hit nu och städa.

Vill att alla ska förstå att jag har VÄRLDENS BÄSTA älskling! Finns ingen som honom. <3

lördagsmys

jag & fredrik sitter hemma hos oss och tar det lugnt. tittar på film osv.. CHIPS <3

gårdagen vill jag helst bara glömma, blev totalt kaos. så jävla glad att jag har världens bästa älskling som har i sitt hjärta att förlåta mig, vilket jag inte förstår hur han kan göra men.. han är den bästa i hela jävla världen! så ,enkelt är det. i vilket fall så ska vi gå på bio imorgon, men först ska vi bjuda kempe på middag, och jag hoppas att fredrik orkar laga mat, för jag har då ingen lust. vet ännu inte vad vi ska bjuda på. men det blir väll nått kött och grejer :)

det positiva sen igår. fick umgås med fredriks bror micke, det var roligt! men som sagt, resten av kvällen går fetbort!

nä, nu ska jag fortsätta vara osocial med hjärtat.

prettyjag & min gris ligger just nu och tittar på en film.

joel kinnaman

Åh, han är så grym i filmen " I skuggan av värmen ". I Johan Falk filmerna också såklart, men favoriten är ju förstnämnda.

Just nu plockar jag lite hemma,  orkar inte sova, börjar jobba om nån timme, klockan 06.50! Jag är definitivt inte trött. Har hittills sett Crusade in jeans, sex drive (sjuk film) och just nu blades of glory (favoritfilmen).
Over and out

Älskling!Jag & Micke, ingen ovanlig syn då vi är ute på äventyr tillsammans.
Att döma av bilden, så är jag rätt säker på att det här är ungefär 2 sekunder efter att Micke ålat på bordet mot mig, sen fick jag en lapdance. Så det här är nog 2 sekunder efter! <3

Det viktigaste i mitt liv!


uppdrag granskning

Såg icke det, så det får bli reprisen som börjar NU! As bra.

Pratade nyss med Malin i telefonen, hon gjorde mig orolig inatt, vaknade och såg att hon ringt flera gånger och skickat oroväckande sms, så hon fick förklara nu när hon ringde. Min darling <3 Längtar tills imorgon då hon kommer hem.

Oh, såg precis att det är Andra avenyn repris OCH Livet i fagervik! Härliga lördag eftermiddag,haha. Och om 6 dagar så kommer min älskade underbara gris hem hit! Känns så tomt utan honom här, har ingen att bli irriterad på och vilja sätta munkavle på ibland, han är duktig på att prata ;-) Men han är fortfarande bäst i hela världen!

Mamma! Vad hette serien jag följde då jag var liten? Då alla andra kollade på barnprogram så kollade jag på...?

Social fobi

Eller agorafobi som det så vackert heter, är någonting som jag lider av, men inte bara det! Fick diagnosen "paniksyndrom med agorafobi". Det är inte alltför många som vet om det, och hur jobbigt det faktiskt är att leva med det varje dag. Kom att tänka på det här då jag läste texten till denna låt

"I tell you I don't care But I don't want to Anything that you say I hear myself agree
And I don't recognize What i've turned into
"
Det började för nästan 3 år sedan, på Coop av alla ställen. Kände att jag höll på att svimma, mådde allmänt dåligt men trodde att det skulle gå över. Det gjorde det icke, utan det höll i sig under resten av dagen, samt kvällen/natt och det var ju så passande att jag skulle ha ett dygnspass på mitt dåvarande jobb.. Fick genomlida det och det funkade väll.. Började rätt milt med andra ord..

För att göra en väldigt lång historia lite mindre lång

Folk tror att social fobi är nånting man bara kan säga "men lägg av nu, gå bara dit/in dit/bort dit" osvosv, och att man kanske känner sig lite nervös, det är betydligt mycket värre än så. De symptomen jag har/hade är att HELA kroppen domnar bort, skakade i hela kroppen,kallsvettas, illamående , svimfärdig, tappade i princip synen, golvet gungade/lutade åt sidan, ögonen föll ihop som att man höll på att  somna.. Plus att panikkänslor åker omkring i hela kroppen.

Den värsta tiden av den här sjukdomen var då jag bodde på Artillerigatan, Micke fick komma hem till mig två   dagar i veckan ungefär och gå och handla mat plus cigg till mig, jag gick INTE utanför dörren. Testade en gång att gå själv till Tempo, men det slutade inte bra.. Kunde bara kasta sopor på natten, om ens det. Oftast fick Anja ta med sig soporna då hon gick ifrån mig. Jag hälsade inte på hos folk, utan dom fick komma hem till mig. Lite så är det idag också.

Nu kan jag åtminstone gå på affärer, stan och lite annat. Men vissa gånger kan jag behöva dra en vagn eller nått inne på en affär för att jag måste känna att jag inte bara går "fritt" utan att ha någonting att luta mig mot, och det är rätt sjukt. Det är som ibland då jag går med mamma på affären så går jag först utan någonting sen säger jag bara "nu vill jag ha vagnen", då säger hon ingenting utan ger mig bara vagnen.. Tror hon förstår att det har med det att göra.

PLUS att jag kan gå på coooooop nu!! Efter ungefär lite mer än 2 år så testade jag att gå in dit, var svin jobbigt, men I DID IT! hahaha.

Blablablalbala, har ingenting vettigt att göra en fredagskväll, märks det?

Kärlek

Allt känns relativt fint just nu, förutom att jag är sjuk då.
Väntar just nu på att Malin ska komma hit, vilket borde vara snart. Sen ska hon vara borta heeela långa helgen, hur ska jag överleva? Vi har ju träffats varje dag nu i nån vecka. Kommer vara så tomt utan min homie. Men då kanske jag får tid till att kurera mig iof. Och inget jobb blir det heller, :( Det känns tungt, vill ju jobba! Jäkla förkylning..

Nu börjar hem till gården!

ÅÅÅHH graviditet och vänner

Är så jävla glad idag förutom att min förkylning är på botten, och jag mår piss!

MEN PICKAMELA!! min beloved, darling, honey, old classmate och allt sånt där. Är så jävla glad för eran skull! <3 ÅH!

Ammande Man?

http://www.aftonbladet.se/wendela/article5913296.ab

Jag förstår inte.. Vad är meningen med det här?

"Jag är rädd att jag alltid ska vara känd som ”mjölkmannen” när jag vill göra andra saker i framtiden. Jag tror att folk kommer att ha svårt att glömma det här, säger han."

Okej? Varför går han då ut i tidningen, och Aschberg i TV8 om han är så orolig över det? Attention whore säger jag.

Vad tror/tycker ni?

IKEA

Vaknade vid nio idag av att mamma ringde, ville sova ett tag till så hon ringde igen 20 minuter senare! Upp, in i duschen, sen in i bilen och åka till svall på utvecklingssamtal med chefen, gick kanonbra! Som jag sa till min brukare igår "Skulle kunna jobba här dygnet runt" Världens bästa jobb? Eh ja..

Anywho, efter mötet drog vi till birsta, chillade lite, köpte lite grejer, hade planer på att köpa någon enstaka grej, men kom hem med 7 påsar och två madrasser..?`Duktigt Linda! Tack.

Har inte uppdaterat nått senaste dagarna för haft fullt upp att vara med min Malin typ varje dag =D Jag klagar icke.. Imorgon blir det också Malin mellan mitt spring i tvättstugan, men har alltid tid för den bruden va. Så imorgon blir det upp nångång innan 07 och fixa sista innan tvätten sen är det bara att köra igång..

Saknar min gris! Kom hem nu.

thank God it's friday

Glömde givetvis bort tvätttiden idag.. Men det fixar jag imorgon.
Är svinigt trött idag, sov sjukt länge, men jag tror det beror på att jag är helt slut sen älsklingen har varit här, blir ju psykiskt slutkörd efter att ha spenderat flera dagar med honom ;) fast nu har han varit borta en dag, och tycker han kan komma hem igen.

Överdoserar kaffe - check
Kika i miun katalogen - dubbelcheck
Fixa naglarna - supercheck
Städa - snart .. .. ..

Jobbar två pass på söndag, först ska jag vara med på Malins jobb (tack hjärtat) 06.30 - 08.30 sen ska jag jobba på världens bästa jobb 9-17. Blir mycket kaffe på söndag med andra ord.

RSS 2.0